Post by quivalquinufo on Feb 3, 2022 22:44:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Яка е, но има много малко неща с, които да се занимаваме.
Добра игра, но има много реклами
Загубих покупката си в приложението и не ми позволява да се свържа с поддръжката.
Talking Tom Cat - Pages [3] - World енциклопедични познания
Тя може да говори, давам и да яде, малко драска с нокти,даже * пърде*🤣🤣😂😂
Това е страхотна игра, но когато кажем нещо на tom и запишем, че не е в gallary, дори аз споделям с gallary, иначе играта беше перфектна. 👍👌👌👍
внимавайте, защото в говорещия джинджифил човек беше в очите му! направи бряг човек не е в говорещитом очите, ако има дестабил го внимавайте някой може да ви гледа молби .
🙅🙅🙅🙅🙅🙅 mazi игра е много тпа
Толкова е хубаво, че чак ще повърна! :-)
Наистина хубаво и добро котката казва това, което комуникираме и е игриво за бебета, това приложение е толкова смешно
Говорещият том не показваше нещата, които говореше Анджелина, и не беше много забавен
това приложение е страхотно, но храната е по-малко за гледане на каскади на Том.... но това е страхотно
Работи както очаквах, много благодаря.
Тази игра ме дразни. Това не е студено приятелски една кола злоупотреба с две, когато го потупате по корема, можете да видите телевизор в очите му. Знам за всеки друг, но това е страховито за мен.
Това е добро приложение. Взех го за моите деца. Откакто сложих SIM карта в таблета си, загубих храната за Том, която купих. Как да възстановя закупената храна? Също така, защо приложението се нуждае от разрешение за съхранение, за какво е това?
Не харесвам тази игра, защото може да изплаши децата да накарат децата да кажат, че това е наистина странно. Не ми харесва, защото гледах видео в YouTube и една от тези игри имаше очи на Том с нещо в тях една с човек зад очите, така че това чакам тази игра 1 от 10, защото не е добра за деца, добра е за големи хора, но аз съм на 7 не съм добър, искам да кажа, че съм на 17
наистина е добре, но как мога да получа повече храна, искрено се надявам, че ще отговорите на въпроса ми, така че давам три звезди за това 😎🤗🤔🚴
О, момчета, използвах детски режим, когато бях на 5, 6 или 4, те хакваха
Това приложение е много полезно, помага ми да прекарвам времето си с разговори с Том и да облекча стреса си
Много тpа игра
твърде много реклами! което е жалко, защото синът ми обича това. не мога да видя опция за покупка, за да получа безплатна версия! наистина не е честно, когато рекламите заемат по-голямата част от времето за игра на децата в приложението
Тази игра е много страхотна и супер, но тази игра играе само за бебета от 1 до 7 възраст, не играйте на ученици на всяка възраст, но по този начин е най-доброто количество, което можем да играем тази игра офлайн
Това е толкова хубаво приложение за моите 1 години братя, големият знае как да говори и говори с Том 😂😂😂🤣
все още прилична игра през всичките тези години. Играх това в колата на баща ми, когато бях малък на galaxy s3. искам обратно ОРИГИНАЛНАТА игра. за този се казва, че е, но всъщност не е. оригиналният Том имаше по-скоро мършав вид. това беше моят Том. ако вие, момчета, някога можете да върнете оригиналната игра за стари фенове, ще се радвам това!!
страхотна игра
Информация за инструмента за игра на играта Jhi
Опа! Наистина харесвам играта, особено начина, по който Том повтаря думите на сина ми. Наистина се наслаждава на това, което му дава много 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟.
Това всъщност беше лошо, нищо интересно няма в играта, а също и нямаше добро надграждане и затова го плащам безинтересно, така че деинсталирах играта и отидох към друга опция
най-лошата игра някога!!! моето малко момче се забива от реклами! ужасна игра! Веднага деинсталирам
Това е странно и страшно, защото гласът му е като старец, който крещи толкова лоша игра, всички игри на говорещия Том и Анджела са ужасни, мисля, че тази игра ни следи и ни наблюдава
Не работи на телефона ми, не знам защо е проблем
Много обичам игрите на том😊😊от малка ги играя тогава бях на:4,5,6годинки бях а сега съм на 10 и още играя том😊😊❤❤
Това са детските смешни приложения.много лесни и ризи.толкова забавни
Забавно, но твърде много реклами просто не са добър преглед 😒😒😒😒😒
My Talking Tom Видео игра Котка, моят говорещ ... - PNG Egg
Не е много хубаво, но за времето е добре да направите още по избор
По кои лйкнижжжбббйкйкнккккнкнкйккйиооййбййююююююююойих8ухиухиухйбъужйцгйгй гй бг йиогиухъоижхи. Нлкноккнмлклмл млйипйипнкпнкооонлкнкнкнконконконлнкокктккгмккмктккъйкхкхйтйктнткнтмнтнноткрогктгокорхкрхокококои8к9й77оо1оохукхъйукгг5уфтукхъйукгг5фъхукхъйукгг5фъхъхъйукгг55хъхъхъйукгг55хъхъхъйукгг55хъхъхъйукг55
твърде много реклами... увеличава нивото на стрес както на детето, така и на майката.
Наистина е хубав и ще кажа, че ще бъде по-добър с малко повече ефект
това е много добро приложение. но не е инсталиран в моето устройство, толкова тъжно😢
Това е много добра игра, но нямам представа какво е да бъдеш фен на играта, а групата на хлебарките е страхотно място за работа и аз съм много развълнуван от възможността да
Коте
Оценявам го с 4 звезди, защото е толкова труден за изтегляне. но е готин😁😁👍👍
Май толкинг том е много по хубава.Това тук е един казанджийски котак!!!
игри на говорещия Том и нека го направим повече, отколкото нещата все още са с пет звезди и не искам да ги премахвам за фигурата, че нещата са нищо, докато играете видео игри с говорещия Том Говорещият Томас е казано може би ми харесва първото нещо, което е липсващи Brothers, но знам, че записвам това и ми харесва, че беше с това с игри и това е, което пропуснах или какво да направите това и да го направите по-популярно добре, искам да намеря разликата, но ми харесва
Няма да ми позволи да свърша разговора. Започнете да повтаряте казаното, когато имам не повече от половин дузина думи
Talking Tom Cat 2 (Credits hack non jailbreak)
Не е добре за дълго, става скучно, не си губете времето да го инсталирате