Post by quivalquinufo on Feb 3, 2022 22:26:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים ללא הגבלה כולם ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה ממכר. התחברתי אליו ממש מהר ולא יכולתי להניח את המכשיר מהיד. זה קל ומאתגר. החלק הטוב ביותר הוא שאין יותר מדי פרסומות! כבה את ה-Wi-Fi שלך אם אתה אדם ללא פרסומות.
ברמה 51-52 ב-75%, נחתתי על השיש והבקבוק פגע ברצפה על ידי מעבר דרך השיש. האם תוכל לתקן את השגיאה/באג הזה?
משחק מעניין, טוב אתגרי.
היו פרסומות כל חמש שניות, בנוסף היו אותן פרסומות בכל פעם ששיחקתי במשחק הזה.
משחק שנותן פרסומות רבות מעצבן מאוד. זה משחק כזה. מקווה שהביקורת שלי מועילה.😊
משחק מושלם אני מנצח כל פעם
סביר
יש הרבה תוספות, אבל מצאתי פתרון, הפוך את ה-Wi-Fi והנתונים הסלולריים, לא יהיו תוספות, אבל עדיין המשחק הזה לא האהוב עליי.
המשחק הזה מהנה משהו, אני אוהב שאפשר לעבור בין חוץ לפנים. תכונה מדהימה נוספת היא שאתה יכול להשיג בקבוקים חדשים, אבל המתלוננת היחידה שלי היא העומס בפרסומות. אני מקבל מודעה על כל משחק בערך..
המשחק הזה ממש מגניב אני אוהב את הפיזיקה בצורה שבה הוא עובד וזה פשוט משחק שכיף לשחק בו הוא גם מאוד ממכר אבל אני מרגיש שצריך להיות מכונאי שבו כשהבקבוק פוגע ברצפה הבקבוק ממש מתפרץ אליו מיליון חלקים כי זה יהיה מגניב אבל אתה עדיין חושב שהמשחק הזה אנחנו ממש מגניבים. אני ממליץ על זה
מושלם מאוהבת במשחק איזה כיף
אני חושב שזה המשחק הכי טוב אי פעם אבל זה יהיה נחמד להוסיף מוזיקה למשחק חוץ מזה שזה מהנה.
חג נודניק. משחק משעמם. מאוד דורש כסף. זה כמו לשחק פרסומת עם כל הפרסומות, אתה אפילו לא יודע אם אתה בכלל משחק במשחק או לא. כמו כן, באמת, ביקורות קנו? כמה פתטי אתה צריך להיות כדי לזייף את הביקורות שלך על המשחק המעוצב והמחושב להחריד שלך. בושה.
המשחק ממש כיף וממכר, אבל זה עולה הרבה יותר מדי להשיג סקינים חדשים לבקבוקים
באטל פליפפפפפפפפפפפפ
משחק טוב אבל הרמות כולן נראות אחת לשנייה. לדוגמה, אחרי 40 רמה המשחק משעמם. כי הרמות נראות דומות
כי המשחק מושלם😲😲😲😲😲😲😲
למשחק הזה יש המון פרסומות. זה מעצבן אותי כי הם רוצים שנשחק כשבמציאות אנחנו יודעים למה הכנסנו את עצמנו.
יחיחהמצהיחתהיחתהיןךהליוה
נוראי לא להוריד וירוססס
תקוע , קשה לשחק , מתעצבנים אחרי כמה פעמים שנפסלים
ב¹
כיף גדול, אבל מודעה של 30 שניות אחרי כל ביקור קיבלה קצת הרבה!
המשחק הזה כל כך מתסכל 😡 הוא כל כך לא מאושר 😠 הוא גורם לי לצרוח וכל מי שנמצא בדרכי יכול לשמוע את זה 😑 אני פשוט לא יכול לשחק בו יותר ובנוסף יש הרבה פרסומות וחלק לא נותן לי לקפוץ ובכל פעם שאני קבל אלף דימנדס זה לוקח אותם לפעמים זה כל כך מתוסכל שאני מקבל כוורות דרך # מחקתי את המשחק המטופש שלך. כמו כן, זה היה המשחק הגרוע ביותר ששיחקתי בו אי פעם 😠
המשחק הכי גרוע אי פעם! לא להוריד! הלוואי שזה יהיה טוב כי אז זה יהיה המשחק הכי טוב אי פעם. האם אתה רוצה להמשיך? הזדמנות שניה? לא תודה! זה גורם לך אוטומטית לצפות בפרסומת ואז מעביר אותך באמצע הדרך כשלא רצית! יותר מדי פרסומות, עד כמה שאפשר, אז אל תוריד. לא הייתי נותן דירוג כוכבים ולא הייתי ממליץ עליו!
זה משחק חרה
נחמד
אתה רואה כשאני מסתכל על זה חשבתי שהדבר הרע היחיד במשחק הזה יהיה פרסומות והבעיה עם פרסומות שאנחנו הילדים הקטנים כועסים שהם לא יכולים לשחק אז אתה יכול פשוט להתמודד עם זה או פשוט להפעיל מצב טיסה לפחות זה עובד בכל מקרה עם רוב המשחקים אני הולך לראות מה זה המשחק הזה
המשחק מגניב כמו בקבוק מים קופץ אבל הוא לא נופל, אבל איך זה יטוס בסדר אבל המשחק הזה כל כך מגניב, אתה חייב לנסות את המשחק הזה אני הולך להוריד אותו מותק אני צריך להיות פתוח ואני הולך לבקש מגוגל שיפתח לי אותו כי אם גוגל לא כי אני צריך אני צריך לנסות את הדבר הזה כי זה כל כך כיף בכל ההערות בתמונות תסתכל על התמונות ואתה ואתה מנסה אתה אני הולך לדעת שזה יהיה כיף וכשתוריד לך אותו כשתנסה שוב
המשחק הכי כיף ששיחקתי אי פעם
כשאני משחק במשחקים אחרים המודעה של המשחק הזה מגיעה וזה מעצבן אותי בזמן שאני משחק. העניין הוא שזה לא 5 או 6 שניות 30 שניות אנחנו צריכים לחכות. אנא הימנעו מהסוגים האלו של פרסומות מטופשות זו דעתי לגבי פרסומות, אבל המשחק הזה טוב מאוד טוב מאוד למעבר זמן
משחק טוב, אבל יותר מדי תוספות מטרידות, נאלצתי למחוק אותו אחרי כמה ימים.
המשחק sks כיום. כל פעם זה כמו הכוונה של היוצר פשוט לגרום לנו לצפות בפרסומות. אתה מגיע ל-90% מהמשחק והבקבוק פשוט נופל ממרחק, ושם קופצות המודעות למנוי VIP. אם אתה רוצה שנקנה מנוי VIP וודא שהוא לא ייכשל ב-90 אחוז. מי יודע זה עלול להיכשל גם לאחר רכישת גישת vip. מאוכזב מאוד.
דירגתי את bottle flip 3D כוכב אחד כי לך זה כל כך קשה לעשות את הרמות ואני יודע שזה אמור להיות קשה אבל זה כל כך מעצבן שאתה יכול לצאת החוצה זה רמה אחרת לגמרי וזה כל כך משעמם שאתה צריך לשלם כל כך הרבה מטבעות זה כל כך מעצבן להשיג יותר בקבוקים שאתה צריך לשלם כל כך הרבה מטבעות כדי לקבל עוד בקבוקים אז בגלל זה כוכב אחד
משחק טוב👍
אני יכול לשחק בזה שעות זה פשוט מגניב!!! 😘🤩😍
אם אתה מעוניין לבזבז את שארית חייך בדחייה על משחק חסר ערך, קדימה לבזבז את השעות היקרות שלך והקדיש את זה על סיבוב בקבוקים אינספור פעמים כדי לפתוח סקין לבקבוק שלך שיעניק לך לא יתרון במשחק, אלא רק תראה קצת קצת יותר קריר. אתה בטח יכול לדעת שהמשחק הזה לא מועדף על ידי עצמי מכיוון שכל המטרה של המשחק חסר התכלית היא לגרום לך לשחק מספיק זמן כדי שתוכל לסבול את הפרסומות האינסופיות. אני ממליץ לא לרכוש את האפליקציה הזו.