Post by quivalquinufo on Feb 3, 2022 22:17:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
a játék nagyszerű, de van egy hiba, mindig van hiba a thks játékban, néhány játékos nem tudta ezt, de ez a gnae tele van hibával, és ennek a játéknak a moderátora lesz, ha bejelented nekik, hogy az elemed hiba miatt elveszett nem fognak kárpótolni, nem csinálnak semmit ez a játék szemét, ezért csak 1★
A játékból olyan érzés, mintha hiányozna valami. Különleges képességek? Hordozható küldetéslap? Ez egy nagyszerű játék, ha a legtöbb mmorpg játék harcos osztályába tartozol. De ezen kívül. Ez egy elég unalmas játék. Kiválóan alkalmas csiszolásra és képességek összegyűjtésére.
A játék nagyszerű, de a szintlépés túl nehéz XD
100%-ban nem fizet a nyerésért,,, klassz játékmechanika, annyi a tennivaló. rengeteg egyedi főnök van... jobb közösség
Már a megjelenés elején megtapasztaltam ezt a játékot, és nagyon élveztem, hogy 6 hónap alatt, amikor beléptem az lvl114-be, mert az uqdate-ből valami hiányzik, a barátaim azért is kiléptek, mert elérik a bányászat max. lvl-jét, és ugyanez vonatkozik rám. És nkw im visszajön
Növelni kell a kisállat eldobási arányát, még akkor is, ha csak olyan háziállatok esetében, amelyeknek több termékre van szükségük.
Ez a játék abban hasonlít az osrs-hez, hogy egy nyitott világú homokozó, ahol készségeket és olyan dolgokat csiszolhatsz, amiket szeretnél. Egyszerű, de finom, a pixelgrafika szép és igazán kellemes nézni. Egyelőre nem kell nyerni, de ez nem változtathat annyi készségen, mint az osrs, de ez egy folyamatban lévő munka. Jó időt ütni vele.
Miért mozognak olyan lassan a karaktereim, de mindenki más gyorsan
Ez a játék hatalmas mennyiségű munka egy nagyon kis statisztikához a későbbi pályákon, ha dolgozni akarnék, munkát kapnék, és fizetést kapnék, ahelyett, hogy ezzel a POS-szal játszanám. Ráadásul a játék folyamatosan összeomlik, és egy viszonylag új eszközt használok (2018). Több tucat milliót veszítettek nagy kockázatú pvp-ben, mint ez. A 2 csillag megszerzésének egyetlen oka a közösség és a ragadozó bevételszerzési módszerek hiánya.
A LEGJOBB RPG IMÁDOM!! EDIT: Úgy tudom, hogy a játék még béta állapotban van. Nagyon sok hibát ismer, és amint kijavítják őket, 5 csillagos minősítést adok neki.
Remek f**king játék, hadd mondjam el. Régóta keresek egy ilyen játékot. Valójában csak az a bajom, hogy nem tudok pénzt utalni a bankba, különben 5 csillag lenne. A játék csodálatos, és mindig sok dolgom van. 76-os szinten vagyok, és tudok horgászni, csőcseléket csiszolni a felszereléshez és szinthez, kovácsolni szintet (a kovácsolás durva haha) tudok harcolni a főnökökkel stb. fő sebességváltó sebessége xD.
A játék szórakoztatónak tűnik. A bejelentkezési képernyő folyamatosan kizökkentett a játékból.
Már nem tudok bejelentkezni, közvetlenül ide küld, amikor kiválasztom a Google Play fiókomat.
Rohadt annyi hiba, hogy még a szerverre sem tudok belépni. Remélem megoldod
Ez a játék szar a fiókomat kitiltották, ok nélkül töröld ezt a játékot.
Nincs térkép, nincs játékon belüli útmutató, és valahogy ismétlődőbb, mint a Runescape, ami a játékmenetet illeti. A játék túl sok akadozást okoz a bejelentkezési képernyőn, és folyamatosan késik, amikor egy szerver elér egy bizonyos számú játékost.
a játék szórakoztató és aranyos. De kaptam ezeket a problémákat, ahol a képernyő hirtelen lefagyott. N most a hang eltűnt. Hmm. Kicsit tönkrement a kedvem a játékhoz, ha dishhhhh... javítsd ki?
Játssz a 40. szintig, és a szerver frissítés alatt állt. Gyorsan eléri a 40-es szintet. Ezt követően különböző szakmákba kell kezdenie, hogy erősebb fegyvert készítsen.
Más játékkal is volt már ilyen probléma. Ez a játék nagyszerű, de nem újoncbarát. Amikor beléptél a játékba, az automatikusan a világba helyezi, és nem tudod, mit csinálj. Öt csillagot adnék rá, ha van egy oktatóanyag, hogy mit kell itt csinálni. Jelenleg 4. szinten vagyok, és még mindig zavarban vagyok.
Valójában a játék nagyon addiktív és szórakoztató volt játszani, és nagyon izgalmas volt a zsákmányszerzés, de a probléma az, hogy a játék néha nem tud bejelentkezni, amikor az internetet használom, ezért kérjük, azonnal javítsa ki, és újra 5 csillagra értékelem a játékot. .
Miért hozzunk piacra egy bugos, befejezetlen törött játékot? A koncepció jó és szórakoztató, de a játék közel sem ért véget. Problémák a bejelentkezéssel. A szerver elveszíti az előrehaladást.
nem szeretem
Nagyon jó játék, de remélem, hogy több felszerelés található, ahol szörnyetegek, főnökök és cukorka nyalókát (szilánkokat) vásárolhat a kereskedővel, és növelheti a dolgok eladásának értékét
Nem fejeződött be egyértelműen, de adj neki több időt, jó lesz
Nagyon szeretem a játékot, de remélem, adsz hozzá néhány küldetést és mellékküldetést a tapasztalatszerzés további módjaiért... ennyit szeretnék, szóval remélem láttad a visszajelzéseimet
Szeretem a játékot, de az oktatóprogram hiánya az elején megzavart. Megváltoztatja-e a játék a játékosok karaktereit a közeljövőben? Kicsit hiányosnak találom őket... egy kicsit több részletet is értékelünk. Csak így tovább fejlesztők ;3
Szóval szeretem ezt a játékot, ne értsen félre, de úgy gondolom, hogy a fejlesztőknek hozzá kellene adniuk néhány funkciót. Beleértve az olyan dolgokat, mint a különböző osztályok, mint a mágus, a szélhámos stb. Ehhez hozzá kell adni egy térképet, mert ledaráltam egy lvl 25-ös ellenséget, miközben 35-ös szinten vagyok, csak azért, hogy megtudjam, tudok egy 30-as szintű ellenséget, tehát egy térképet. hasznos lenne.
Remek játék, de a főmenüben ragadt
A játék nagyon szórakoztató, mondjuk van még mit javítani. A főképernyőn van egy mágus és egy íjász, de nincs osztályválasztás a játékban. Szintén jó lenne a fegyverek és páncélok szélesebb választéka, például egy mellkasi tányér nagyon magas védelmet nyújthat, de inkább csökkentse a mozgási sebességet, mint hogy csak erősebb vagy gyengébb legyen, mint az utolsó. Bár ez a játék még csak béta, így izgatottan várom, hogy mit fognak még hozzátenni
Imádom a játékot, de hogyan jutsz vissza a kezdőkhöz, és nem tudok letölteni frissítést, nincs tárhelyem Csak ezért adtam 4 csillagot, ha kaphatnék frissítést, 5 csillagot adnék
Mikor ad hozzá varázslatost? Csak hogy megfűszerezze a dolgokat.
Imádom a játékot, szuper szórakoztató, mindig ezt játszom egész nap minden nap! De van egy probléma, valódi pénzen kell szilánkokat vásárolnia, hogy névcímkét vagy cuccot kapjon a goblin kereskedőtől. Meg tudná változtatni a szilánkok beszerzésének működését? , és a gazdálkodás néha elég unalmas, de ettől eltekintve ez a játék rendkívül élvezetes, csak így tovább!
örülök, hogy még mindig van olyan játék, amely szabadságot ad a karakterfejlődésben. ez a játék egyedülálló a Durango bezárása óta.
Ez egy nagyszerű játék, amivel április óta játszom, és a rabja vagyok. 3 csillagra értékeltem, mert valamilyen oknál fogva nem tudok bejelentkezni a játékba a fő fiókommal Minden alkalommal, amikor megpróbálok bejelentkezni, a képernyő csak szünetel, és így is marad, megpróbáltam bejelentkezni egy másik fiókba, és ez lehetővé tette, hogy minden nélkül bejelentkezhessek. problémákat javítsd ki A JÁTÉK NÉVBEN: ZykeRey374.
Nagyon jó játék és a LEGJOBB 2D MMO és INGYENES JÁTÉK...De KÉRJÜK, adjon hozzá néhány TÉRKÉPET...Ez az egyetlen problémám..Még ha már Lvl 69-es vagyok, még mindig nem tudom megjegyezni az egész helyeket...Kérem, adjon hozzá néhány TÉRKÉP...és ez a kedvenc MMORPG-m is, érdemes vele játszani, srácok, ki kell próbálni.
Körülbelül 15 órája játszom, és elértem az 50-es szintet, de most nem tudok bejelentkezni, miután kiválasztottam egy google fiókot. Szép a játékmenet, és a zene is jó. (szerkesztés) Abban az időben nem tudtam bejelentkezni az internetkapcsolatomról.
Kicsit utálom, hogy a mágikus frissítés még mindig nincs játékban 😠
Nagyon élvezem ezt a játékot, és szeretem, hogy elegendő munkával gyakorlatilag bármit meg lehet csinálni. Van azonban néhány dolog, ami még jobbá tenné. Ha az áruk egymásra halmozódnának a készleteinkben, például a bankban, az sokat segítene a kovácsolásban. Ha lenne piac a termékeink elhelyezésére, akkor meghatározott max és minimum árakkal értékesítjük. Ha tömegesen használhatnánk a bájitalokat, ha rájuk nyomjuk. És talán ha különböző chatcsatornák lennének. Remélem hasznos lehet az értékelésem, nagyon szeretem ezt a játékot. ^^
Az elmúlt 6 hónapban játszottam, és élveztem minden eltöltött pillanatot. De van néhány dolog, ami miatt abbahagyom a játékot. 1. A magas lvl-ek uralják a játékot. Nem adnak teret az új játékosoknak farmolni vagy darálni. Összességében monopóliumot folytatnak, amikor megemelik az árakat, amikor csak akarják, ami nagyon nehéz egy új játékos számára, ami miatt abbahagyja a játékot. 2. Nincs cselekmény. Csak darálsz az LVL-ért és a felszerelésért. Ez az. Nincs történet vagy jó küldetések. Nincs kaland egy klasszikus mmmorpg.
tetszik a játék. De kirúg, szóval ha valaki meg tudja javítani, az nagyszerű lenne.
MUTE ME
A Dis játék boldog, de a fiókom zenekar
1 csillagot adok erre a játékra, mert 10-szer vásároltam 100 darab szilánkot, de nem jelennek meg a szilánkok
A valaha volt legjobb játék, nagyon szeretem.. Nem kell semmit fizetned, hogy a csúcsra juss ebben a játékban!! :-)