(Android/iOS) Paint by Number Coloring Games kode neomejeno število točk
Feb 3, 2022 22:20:46 GMT | To Top
Post by quivalquinufo on Feb 3, 2022 22:20:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode neomejeno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Res uživam v tej aplikaciji. Je ena redkih aplikacij, za katero vam ni treba porabiti denarja, da bi imeli veliko izbiro slik za barvanje. Res mi je všeč, da so slike z barvnimi ljudmi! To je v številnih mobilnih aplikacijah in igrah izjemno redko, kar je zelo razočaranje. Lepo je videti predstavitev na risbah. Tako zelo uživam v tej aplikaciji, da sem jo tudi prenesla na svoj Kindle.
dokaj dobro, vendar ne deluje brez interneta in manj slik, ki ste jih začeli, ki jih želite dokončati, nekatere slike so precej čedne, vendar postane dolgočasno, samo tapkanje in tapkanje majhnih kvadratkov, da dokončate fotografijo, moram reči oblik, ne kvadratov, vendar je precej dober
🔥👏👏👏👏
Všeč so kategorije slik, vendar imate težave z zrušitvijo in neshranjevanjem nedokončanih slik. Večkrat pošljite e-pošto PBN in posodobite aplikacijo @ vsaj dvakrat ima trenutno trenutno različico, vendar imate še vedno težave s sesutjem in izgubljenimi slikami. Ni zelo sproščujoče, če nikoli ne veš, ali boš sliko dokončal, preden se aplikacija zruši, ali pa bo slika, na kateri delaš, izgubljena. Nobena od vaših nedavnih posodobitev ni mogla odpraviti te težave. Uredi: 8/25 Odstranitev. Ne naredi ničesar za odpravo težav, pritožbe se ignorirajo.
Bodo napake kmalu popravljene? Pred dvema tednoma sem ga odstranil, ponovno namestil in še vedno imam težave. Oglasi so črni in potem morate zapreti aplikacijo. Ko sem dobil dragulje in moram gledati video, se potrojim. Piše, da video ni pripravljen. Žal bom trajno odstranil. To je bil odličen način za preživljanje časa. Imam zelo močan wifi, počistil predpomnilnik, čakal 10+ minut. Nič ni delovalo. Morda bom nekega dne znova namestil.
Všeč mi je ta aplikacija, sploh nisem dobila veliko dodatkov! Ima veliko dizajnov in ima tudi podrobnosti za razliko od mnogih drugih, vendar mi je preprosto všeč! To za DeAtH!
Všeč mi je! 🌺
Slike so osupljive!! Všeč mi je ta aplikacija!! Kar mi ni všeč je dejstvo, da moram gledati oglas, da odklenem vse slike, ki sem jih poskušal pobarvati. Vem, da se nekatere slike odklenejo z oglasom, vendar vse slike ne bi smele imeti oglasov. 😑
Zagotovo ta igra krade umetnost. Nekaj časa sem imel sume, vendar so se potrdili, ko sem našel umetniško delo, ki je res bila ilustracija naslovnice Vzpon nadloge za poljsko izdajo knjige. Ne vem, koliko drugih umetnin je ukradenih, vendar ne morem podpirati aplikacije, ki to počne.
Količina oglasov je moteča, žal. Toda tudi ta aplikacija iz nekega razloga resnično ubije mojo baterijo in segreje moj telefon, česar ne razumem, ker nobena druga moja aplikacija tega ne počne.
Super za krajsat cas
oo
Ponujene slike so bile izboljšane. Žal sem moral vašo aplikacijo izbrisati, ker je zavzela več kot 4 gige pomnilnika mojega pametnega telefona. To je sram.
Res sem razburjen, ker sem dokončal več kot 1000 ugank, oglasi pa se pojavijo in zamrznejo, tako da se ne morem premakniti na drugo uganko. Potem se igra izbriše sama in izgubim vse delo, ki sem ga opravil. Poleg tega obstaja smešna cena za naročnine, da se znebite oglasov. To je bila ena mojih najljubših stvari, ki sem jih opravil, zdaj pa je ni vredno početi
To je dobra igra, vendar so nekatere slike nekako skromne in ni primerna za otroke. Tudi prostori so tako majhni, da jih sploh ne vidite, potem ste prisiljeni uporabiti namige. Ko že govorimo o namigih, so zelo omejeni in sili me, da gledam dodajanje za dodajanjem. Ko že govorimo o dodatkih, obstajajo zelo, ZELO neprimerni dodatki, ki si jih morate ogledati. Hvala za vaš čas. (:
Kakšna površna zmešnjava! Tone neoštevilčenih presledkov, ki puščajo bele lise po vsej končni sliki, plus več napak pri številčenju, vse na prvi in edini sliki, ki sem jo poskusil. Potrebuje sekundo, da se ponovno izostri vsakič, ko premaknete, pomanjšate ali povečate sliko. Poleg tega morate plačati 1 dolar samo za en namig!. Tako razočaranje, ker so mi bile slike zelo všeč.
To je spodobna igra za barvanje, toda tisto, kar me pri tej aplikaciji resnično moti, je, da imajo moje slike enake barve. Niti ne gre za različne odtenke ene barve, ne gre za isto neumno vijolično, ki se uporablja bodisi za lase bodisi za oblačila. Kot da ni nujno, da ima vsaka stvar iste barve! Naredila sem vse barve za čarovnice in skoraj vsaka je imela tisto vijolično za obleko ali lase! Izberite drugo barvo! Razen tega, kar me res moti, je dobro.
Dal bi mu 5 zvezdic, vendar sem se zelo trudil, da bi dobil vse dosežke za namige in pokal. Ko sem dobesedno pravkar naredil to zadnjo posodobitev, je vse to odneslo stran. Ali jih želim nazaj, ali pa želim možnost, da lahko odstranim posodobitev. Ni naredil nič dobrega ali spremenil ničesar, razen odvzema trofeje Posodobitev: Ne, pred posodobitvijo nisem počistil predpomnilnika ali odstranil aplikacije.
Ko smo to prvič prenesli, niste zahtevali prekleto "LOKACIJA BS!!! TO JE ZAHITNO VSI, KI PREVERJAJO IN ODSTRANILI ZAKRITNE APLIKACIJE, KJER ŽIVIM ALI KJE BARVAM, NI PREJEBNO POTREBNA. PREVERITE O APLIKACIJI POMIKTE SE NA DNO IN NA DNO IN POTEM ŠE POSEBNO KO SE SPREMENIJO POGOJI !!!DA BS NI PREJEBIT PRAV, ZATO ODRŽUJTE APLIKACIJO ZADAJ ZDAJ !!!!!!!!!!!
Všeč mi je ta igra, zelo je zabavna in zasvoji. Igram se že nekaj časa in 100% mislim, da bi morali poskusiti, če vam je všeč barvati sliko in gledati, kako oživi!
Kot pobarvanka. Več slik Afroameričanov (ČRNIH) je treba pogosteje nalagati. Drugi dan sem jih prvič videl, da so v MESECIH naložili sliko Afroameričanov. Prosimo, naredite bolje in vključite družino in eno osebo, ko gre za Afroameričane. Naložite tudi več slik moških. Hvala vam!!
Večina slik ima modrikast odtenek. Hladne barve, ne tople barve. Mogoče izgleda dobro pod črno svetlobo? Druge aplikacije za barvanje po številkah bolje razločijo barve. Odstranjujem.
Igram že 3 leta in zdaj mi kar naenkrat ostaneta ena ali dve barvi in se ugasne in moram začeti znova. Danes 4x na isti sliki. Prosim popravite čim prej.
Obožujem barve po številkah in uživam v igranju, vendar je treba nekaj stvari obdelati. Najprej je ostalo preveč belih prostorov, kjer je treba barvo zapolniti, ko je slika končana. Naslednje, mislim, da siva ne bi smeli uporabljati toliko kot barvo palete, saj so številke, ki jih je treba obarvati, sive in je težko določiti, katera je bila obarvana in katera ne. Na koncu je ostalo preveč belih presledkov, ki ne dokončajo vboda. In nazadnje, včasih barvne izbire niso najboljše ... na primer, če je #11 svetlo vijolična in je poleg #12 ... tudi ta barva ne bi smela biti blizu svetlo vijolične. Upam, da je to smiselno. Sicer pa so slike super in se veselim, da jih pobarvam.
Leta 2018 mi ni bilo vseeno za to, morda bom poskusil še enkrat, a zaenkrat me slabe ocene ustavljajo. 8/12 uredi... Za primerjavo bom moral v prihodnje prenesti. To sem napisal predvsem zato, da se spomnim, da sem to že poskusil. Toda vsaj vaša aplikacija je bila izboljšana od leta 2018, zato sem dal več zvezdic.
Preveč slik je pretemnih. Toliko enakih barv na slikah.
Slike so zelo poenostavljene. Običajno mi vzamejo približno minuto, da končam. In med vsakim so video oglasi, bleh. Barvni učinki so nekoliko kul, vendar se tudi ne ujemajo vedno z barvno tabelo na dnu. V bistvu je to igra, kjer samo večkrat tapnete po zaslonu, dokler se ne prikaže slika. Mogoče bi bilo dobro za otroke, vendar odstranjujem.
Aplikacija je zabavna. Ne morete izbrati barv, preprosto tapnete področja slike, ki se ujemajo z izbrano barvo, in barva se razkrije. Moja velika težava je zaradi oglasov. Pravzaprav me ne moti, saj je aplikacija brezplačna, nekateri pa so video oglasi in so GLASNI. Glasnosti ni mogoče nadzorovati, oglasi ignorirajo nastavitve glasnosti telefona in so GLASNI. Nekajkrat je zbudil mojo spečo ženo. Verjetno bom odstranil in poiskal drugo aplikacijo za barvanje brez tako neprijetnih oglasov.
Zelo površno barvanje, z očitnimi manjkajočimi vrzeli in grozljivimi, grdimi barvnimi izbirami. Imajo tekmece, ki delajo veliko bolje. Resno, nekdo je plačan za barvno umetnost za življenje, bi si mislili, da bi poskušali narediti končni izdelek privlačen. Tudi kontrole niso zabavne. Slika tako veliko lebdi, da jo je težko nadzorovati. Barvne izbire so naravnost grde, pri čemer kolorist dodaja sive in zelenkaste beline, zaradi česar so podobe ljudi videti kot zombiji. V zadnjem času se zdi, da je v barvanje vloženega več truda. To aplikacijo bom dal še en teden in jo nato odstranil, če ne vidim izboljšanja. Upam, da bo celotna slika obarvana, uporabljenih več in boljših barv ter manj poenostavljeni modeli.
Igra nenehno zmrzuje in se začenja znova. Uživam v slikanju po številkah, sproščujoče je, vendar je kar naenkrat začela zmrzovati in začenjam znova. Pripravljam se, da jo izbrišem
res uživam. To je res gladka izkušnja slikanja. Super enostaven za uporabo. Moj prijatelj ima isto aplikacijo in tudi jaz sem ga namestil na tablico. Obe drugi napravi imata bolj zadovoljivo barvo, ki se ne zapolni takoj, ampak zapolni barvo z iztiskanega mesta. Vendar na mojem telefonu ne. Prosimo, popravite to in vrnil se bo na oceno s 5 zvezdicami.
Všeč mi je, kako barva napolni vsako komoro s tokom, ne pa vse naenkrat. Ne vidim nastavitve za izklop zasenčenih namigov, kot jih imajo nekatere druge aplikacije. To premaga namen iskanja številk! Prenesel sem to igro in sem iskal boljše slike. Če pa pokaže, kam gredo barve, mi je že dolgčas.
Sovražite oglase za sladkarije, ki se pojavljajo ves čas. Lažni x za zapiranje, ki vas vodi v shranjevanje in se ne prikaže nobena dejanska možnost zapiranja. Morate zapreti igro in znova vstopiti, da se znebite teh neumnih oglasov.
Ta aplikacija je odlična, dosledna in nove slike za barvanje vsak dan. Edina stvar, ki mi ni všeč, so videoposnetki pred, in po vsaki sliki, daj no, to se zdi nekoliko pretirano. Nagrado prejmete po 5 slikah in 10 obarvanih slikah dnevno. Toda od nekega dne je začelo popolnoma preskočiti nagrado za 5. barvno sliko. Prosimo, popravite to in se znebite vseh videoposnetkov.
Odlična aplikacija! Izjemno sproščujoče! Všeč so mi slike z množičnimi mikro celicami. Ogromna izbira slik v tej aplikaciji! Hvala, PBN!! 🎨
Ne vem, kaj se dogaja s to aplikacijo. Igral sem ga že dolgo in zdaj je počasen, zamrzne.. Dvakrat sem ga moral odstraniti. Ne bom ponovno namestil, dokler ne bo popravljeno.
Ta igra je v redu le, če bi obstajala stvar, kjer lahko izbiraš svoje barve in ne toliko oglasov, razen tega je v redu!💖🌸🌷
Všeč mi je to, ampak včasih ti daje koščke sestavljanke, včasih pa ne, zakaj??? Zdaj imam težave z zmrzovanjem in me zruši, tega še nisem storil, preden sem storil, kar si rekel, vendar se ni nič spremenilo, še vedno počasi zamrzne in me zruši